Simskola MAGISTER fredagar

G10K0007493

10.01.2020 - 03.04.2020

Anmälningstid: 13.11.2019 00:00 - Fortlöpande
Plats: Alberga simhall
Adress: Grindvaktsstråket 5, 02650 Esbo
Tillgång: Det finns inte lediga platser
Kursavgift: 97,00 €
Tid: Fredag 20:00-20:40
Visa alla tidpunkter

SIMSKOLOR I ALBERGA SIMHALL VÅREN 2020
VI SKICKAR INTE UT SKILDA RÄKNINGAR OCH INFOBREV. LÄS INFORMATIONEN I KURSBESKRIVNINGEN NOGA!

Grupp: MAGISTER
Tid: Fredagar 20-20.40
Datum: 10.1-3.4.2020 (ingen simning 21.2 pga sportlovet)
Pris: 97€/elev (12x40min)

KURSBESKRIVNING:MAGISTER: Krav för att delta: Simkandidatmärke eller motsvarande kunskaper dvs kunna simma minst 100 meter på två olika regelrätta simsätt. Vi övar bröstsim, ryggcrawl och crawl samt hopp, längddykning, djupdykning och livräddning. Undervisningen sker i stora bassängen.

Målsättning: att öva sig simsätt med regelrätt teknik och träna uthållighet. Möjlighet att avlägga Magister- eller Primusmagistermärke enligt egen nivå.

KURSINFO 2020
Anmälningen är bindande. Ifall kursen avbokas mindre än en vecka före kursstart uppbärs full kursavgift. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Ifall eleven hamnat på fel nivå och behöver byta grupp tar vi kontakt med föräldrarna. 

Förfrågningar till simskola.alberga@gmail.com

OBS! Vi skickar inte längre ut infobrev, simskoleinfo och betalningsuppgifter finns nedan!

Anmälning
Då ni anmält er får ni ett meddelande där det står “Anmäld” ifall ni fått en plats på kursen. Står det “I kö” har ni en köplats och vi tar kontakt ifall det blir en plats ledig. Ni kan också kolla anmälningens status genom att logga in på kurser.folkhalsan.fi och gå till “Mina kurser/grupper”. Under bekräftade kurser kan ni se vilket barn ni anmält till vilka kurser. Genom att klicka på "Öppna" kan ni se vilken kurs det är frågan om. 

Ni får gärna understöda föreningen Folkhälsan i Alberga rf genom att bli medlemmar på https://folkhalsan.fi/foreningar/bli-medlem/. Medlemsavgiften för år 2020 är 17€/familj och ni får en skild räkning för medlemsavgiften.

BETALNING:
Kontonummer: FI2440550016609626 (mottagare Folkhälsan i Alberga rf)
Summa: 97€ (12x40min)
Förfallodag: 7.1.2020
Referensnummer: 1245 (varje grupp har eget referensnummer)

Viktiga saker inför simskolan:

Hygien
Det är viktigt att alla elever duschar utan simdräkt före simskolan börjar. Håret skall också duschas. Långt hår bör fästas med gummisnodd, man kan också använda simmössa. Se till att eleverna inte får håret i ögonen då de simmar och dyker.

Säkerhet
Simskolan börjar med namnupprop vid bassängkanten, då simläraren tar över ansvaret för eleverna. Kom efter barnet i tid efter simskolan så simläraren får börja undervisningen med nästa grupp. Berätta för simläraren ifall ert barn har några sjukdomar/allergier/annat som kan påverka simningen. Det är absolut förbjudet att springa i simhallen, halkningsolyckor sker väldigt lätt. Uppmana era barn att alltid gå i simhallen.

Undervisning
Under simskolan har eleverna möjlighet att avlägga FSL:s simmärken. Ifall ni fått en SIMBOK på en tidigare kurs så ge den till simläraren första gången av simskolan. Prata med er egen simlärare i simhallen ifall ni har några frågor om ert barns framgångar i simskolan, eller om själva undervisningen. Ni får gärna också kontakta mig per e-post om det är något ni undrar över!

Anmälning och föräldrar
Säg vid kassan att ni skall delta i simskolan så får eleven ett armband som berättigar till inträde i simhallen. Eleverna duschar på egen hand och träffar simläraren vid bassängen då simskolan börjar. OBS! Föräldrarna får följa eleverna genom omklädningsrummet till bassängkanten (ta av er skor och strumpor). Enligt simhallens regler måste man betala normal simhallsavgift och byta om till simdräkt ifall man vill stanna på bassängområdet och följa med undervisningen.

Annat
Vi önskar att alla elever använder simglasögon i simskolan (inte dykarmask som täcker näsan). Be eleverna att gå på toaletten innan simskolan börjar och se till att de inte fryser då simskolan börjar. OBS! Enligt simhallens regler måste alla som är över 7 år gå på sin egen sida i duschen/bastun.

Vi ses i simhallen!

Mvh Eva-Lena Gästrin
Folkhälsan i Alberga
simskola.alberga@gmail.com

 

Kontaktinformation

Lärare

Ida-Maria Grandell

Kursstart

10 jan