2024_18_Simskola Grankulla Teknik

H1000012021

22.08.2024 - 14.11.2024

Anmälningstid: 17.06.2024 00:00 - Fortlöpande
Plats: Simhallar i Nyland - Grankulla simhall
Adress: Stationsvägen 26, 02700 Grankulla
Tillgång: Det finns lediga platser
Kursavgift: 109,00 €
Tid: Torsdag 15:00-15:45
Visa alla tidpunkter

SIMSKOLA I GRANKULLA SIMHALL

Nivå: Simteknik

Tid: Torsdagar kl 15-15.45

Datum: 22.08-14.11.2024 (ingen lektion på höstlovet 17.10)

Antal gånger: 12

Plats: Grankulla simhall, Stationsvägen 26, 02700 Grankulla

Pris: 109€/barn

Avgiften inkluderar simhallens simavgift.  


BETALNING:

Kontonummer: FI66 4055 2350 0032 34 (Folkhälsan i Grankulla rf)
Förfallodag: 5 dagar före kursstart 
Meddelande: Barnets namn samt namn på grupp.

Bli medlem i föreningen Folkhälsan i Grankulla rf: https://folkhalsan.fi/foreningar/bli-medlem/. Medlemsavgiften  är 15€/familj/år och ni får en skild räkning för medlemsavgiften.

 

KURSBESKRIVNING:

Krav för att delta: intressemärket eller motsvarande kunskaper dvs simkunnighet 25 m på mage och rygg. Vi övar regelrätta simsätt; bröstsim, ryggcrawl och crawl. Vi fortsätter öva hopp, dykning och livräddning.

Målsättning: att öva regelrätt simteknik och förlänga simsträckan. Undervisningen sker både i lilla och stora bassängen.


Gruppen möts vid bassängen. Eleven skall kunna klara av att byta om i gruppomklädningsrum för flickor/pojkar på egen hand, samt duscha på dam/herrsidan och komma till bassängen i tid till undervisningen.

 

KURSINFO

Undervisningen hålls i stora bassängen i Grankulla simhall. Folkhälsan i Grankulla har en utbildad simlärare och en hjälpledare på plats. 

Kom i tid före simskolan börjar. Vi använder omklädningsrummen för grupper. Gruppen möts vid bassängen. Eleven skall kunna klara av att byta om i gruppomklädningsrum för flickor/pojkar på egen hand, samt duscha på dam/herrsidan och komma till bassängen i tid till undervisningen.  

Sista gången serverar vi saft till eleverna och delar ut Simbok samt simmärken till de som har uppnått målsättningen. Tag med din Simbok om du redan har en.

OBS! Anmälningen är bindande. Ifall ni avbokar kursen före första kursdagen, uppbärs halv kursavgift. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Ifall eleven hamnat på fel nivå och behöver byta grupp tar vi kontakt med föräldrarna. 

Ta vara på denna info!  Förfrågningar kan riktas till: simskola.FHgrani@gmail.com Denna e-post adress läses inte dagligen, så det kan ta tid att få svar. 

 

ANMÄLNING 

OBSERVERA att vi behöver NAMN och ålder PÅ BARNET (inte vårdnadshavare!). Då ni anmält er får ni ett meddelande där det står “Anmäld” ifall ni fått en plats på kursen. Står det “I kö” har ni en köplats och vi tar kontakt ifall det blir en plats ledig.

Ni kan också kolla anmälningens status genom att logga in på kurser.folkhalsan.fi och gå till “Mina kurser/grupper”. Under bekräftade kurser kan ni se vilket barn ni anmält till vilka kurser. Genom att klicka på "Öppna" kan ni se vilken kurs det är frågan om. 

 

Vi ses i simhallen!

simskola.fhgrani@gmail.com

***************************

Kontaktinformation

Kursstart

22 aug