Introduktion för nya seniorer i skola och daghem i Närpes

18S10018014

21.03.2023 - 21.03.2023

Anmälningstid: 03.10.2022 00:00 - Fortlöpande
Plats: Folkhälsanhuset i Närpes - Samlingsrummet
Adress: Åvägen 7-9, 64200 Närpes
Tillgång: Det finns lediga platser
Tid:

Tycker du om att vara tillsammans med barn? Då kanske seniorer i skola och daghem verksamheten är något för dig.

Vi behöver fler seniorer som kan ställa upp med sin erfarenhet och livsvisdom och hjälpa till i våra skolor och daghem. Trygga vuxna och extra händer, ögon och öron behövs alltid. Tanken är inte att ersätta lärare eller någon annan i personalen utan att utgöra en extra resurs. Du har inte heller något pedagogiskt ansvar. 

Uppdraget bygger på frivillighet och du bestämmer själv hur mycket tid du vill och kan ge. Uppdraget utför du dagtid och tillsammans med skolan kommer man överens om vilken tid och vilka uppgifter så att det passar för båda parter. Du är olycksfallsförsäkrad via Folkhälsan då du utför ditt uppdrag.

Som frivillig i Folkhälsan erbjuds du introduktion, utbildning och inspiration. Vi ordnar nu ett introduktionstillfälle där vi går igenom det du behöver veta för att påbörja ditt uppdrag. 

Du förbinder dig inte automatiskt att påbörja ett uppdrag bara för att du deltar, så kom gärna med om du endast vill veta mera vad det innebär att vara senior i skola och daghem.

Om du är intresserad av delta i introduktionsdagen eller har frågor, kontakta: Annette Sandelin, annette.sandelin@folkhalsan.fi / tfn 050 554 4484


                                                HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN MED!

 

Kontaktinformation

Annette Sandelin
annette.sandelin@folkhalsan.fi
050-5544484

Lärare

Folkhälsans Lärare

Kursstart

21 mar