Uimakoulu Kauniainen Tekniikka

H1000007004

23.10.2023 - 18.12.2023

Ilmoittautuminen: 20.09.2023 09:00 - Jatkuva
Paikka: Kauniaisten uimahalli
Osoite: Asematie 26, 02700 Kauniainen
Pääsy: Ei vapaita paikkoja.
Kurssimaksu: 87,00 €
Aika: Maanantai 15:10-15:55
Näytä kaikki ajankohdat

UIMAKOULU KAUNIAISTEN UIMAHALLISSA

Taso: Tekniikka 

Aika: Maanantain klo 15.10-15.55 

Päivämäärät: 23.10.23 - 18.12.23 

Kertoja: 9 

Paikka: Kauniaisten uimahalli, Asematie 26, 02700 Kauniainen

Hinta: 87€/lapsi 

 

MAKSU:

Tilinumero: FI66 4055 2350 0032 34 (Folkhälsan i Grankulla rf)
Summa: 87€/lapsi
Maksu on suoritettava 5 päivää ennen uimakoulun alkua.
Viite: kirjoita lapsen nimi, ryhmän nimi ja "uimakoulu" viestikenttään

Folkhälsan i Grankulla rf jäseneksi liityt tätä kautta: https://folkhalsan.fi/foreningar/bli-medlem/. Jäsenmaksu on 15€/ perhe/ vuosi ja saatte erillisen laskun jäsenmaksusta. 

 

KURSSIKUVAUS:

Osallistumisvaatimukset: Uimataito vähintään 25 m (sekä vatsa että selkä) ja kärsivällisyyttä uintitekniikan harjoitteluun.Uimme isossa altaassa.

Tavoite: Oppia säännöllisen uintitekniikan perusteet. Harjoittelemme rintauintia, vapaauintia ja selkäuintia sekä hyppäämistä, sukellusta ja hengenpelastusta. 

 

Kokoontuminen uima-altaalla. Opiskelijan tulee kyetä omatoimisesti pukeutumaan tyttöjen/poikien ryhmäpukuhuoneissa, samoin kuin käydä suihkussa naisten/miesten puolella ja saapua altaalle ajoissa tunnille.

 

TIETOA UIMAKOULUSTA: 

Opetus tapahtuu aikuisten altaassa Kauniaisten uimahallissa. Folkhälsanin uimakoulut järjestetään koulutetuilla uimaopettajien ja apulaisvetäjien voimin. 

Saavu uimahalliin 15min ennen uimakoulun alkua. Kokoontuminen uima-altaalla. Opiskelijan tulee kyetä omatoimisesti pukeutumaan tyttöjen/poikien ryhmäpukuhuoneissa, samoin kuin käydä suihkussa naisten/miesten puolella ja saapua altaalle ajoissa tunnille.

Viimeisellä kurssitilaisuudella tarjoamme sekamehua ja jaamme Uintikirjat sekä merkit niille lapsille jotka ovat saavuttaneet tason vaatimukset. 

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksesta perimme puolet kurssimaksusta. Folkhälsan pidättää oikeuden muutoksiin. Jos lapsi päätyy väärälle tasolle ja hänen on vaihdettava ryhmää, otamme yhteyttä vanhempiin.

Tallenna tämä tiedote!  Kysymyksiä voi laittaa sähköpostiosoitteeseen: simskola.FHgrani@gmail.com. S-postia ei lueta päivittäin, joten varaudu viiveisiin. 

 

REKISTERÖINTI

HUOM - Ilmoita LAPSESI NIMI ja ikä (ei huoltajan!) 

Kun olet ilmoittautunut, saat viestin, jossa lukee "Rekisteröity", jos sinulle on tarjottu paikka kurssille. "Jonossa", otamme sinuun yhteyttä, jos paikka vapautuu. 

Voit myös tarkistaa rekisteröinnin tilan kirjautumalla sisään kurser.folkhalsan.fi ja valitsemalla "Omat kurssit / ryhmät". Vahvistuneet kurssit otsikon alla näet lapsen nimi. Klikkaamalla "Auki" näet mille kurssille lapsesi on ilmoitettu. 

 

Nähdään uimahallissa!

simskola.fhgrani@gmail.com

***************************

Yhteystiedot

Opettajat

Ivar Åkerholm

Kurssin alkua

23 lok