Familjecafé för ensamstående föräldrar

0011219

05.09.2019 - 12.12.2019

Anmälningstid: 01.07.2018 08:00 - Fortlöpande
Plats: Folkhälsans huvudbyggnad - Mottagning för barn unga och familjer
Adress: Paasikivigatan 1, 00250 Helsingfors
Tillgång: Det finns lediga platser
Kursavgift: Ingen avgift
Tid: Torsdag 12:30-15:00
Visa alla tidpunkter

Rullar du familjevardagen allena? Kom med och träffa andra som förstår vad det innebär att leva i ett enföräldrahushåll.

Familjecaféet är tänkt som stöd för föräldrar som är ensamstående och för deras barn. Alla ålders barn är välkomna. Under en del av träffarna diskuterar vi fritt kring vardagsglädjen och -bekymmer, andra träffar är uppbyggda kring ngt tema med inbjuden expertgäst som deltar en del av träffen.


Du behöver inte anmäla ditt deltagande på förhand (undantagsvis om familjecafét hålls på en lördag), det är bara att droppa in då det passar. Vi bjuder på kaffe, te och tilltugg. Det kostar ingenting att delta. 

Om du deltar i ett familjecafé som hålls på en lördag anmäl dig då till: katarina.fagerstrom@folkhalsan.fi

På familjecaféet finns bra lekmöjligheter för barnen och det går också att värma mat. Som ledare fungerar personal från Folkhälsan och från Helsingfors stads Familje- och socialtjänster.

Familjecaféet är beläget i Folkhälsans huvudbyggnad, med ingång från baksidan av huset, via Paasikivigatan 1. När du kommit in genom ytterdörren, viker du av till vänster och tar hissen upp till andra våningen till Mottagning för barn, unga och familjer. 

Arrangörer är Folkhälsans förbund och Helsingfors stad.

Kontaktinformation

Malin von Koskull
malin.vonkoskull@folkhalsan.fi
044-7881011

Lärare

Malin von Koskull

Bilagor

Infoblad

Kursstart

05 sep